Lær os at kende

DK Wonderworld er et kærligt stueopdræt af Ragdoll racen

Du finder os i en lille by Hals, øst for Aalborg i Nordjylland, her bor vi med vores dejlige Ragdolls.
Ragdoll racen er vores fælles passion, hvor vi begge engagere os i vores katte og opdræt. Vores katte lever som en del af vores familien og er meget elskede.

Katte har altid haft en stor betydning for os, og drømme om at få en ragdoll har eksisterede i lang tid. I 2018 blev det endeligt en realitet, som vi aldrig har fortrudt. Da vi hentede DK Maine Malawi's Blue Lagoon.
Vi blev hurtigt forelsket i racen. Da ragdolls er rolige og kærlige katte, som elsker sine mennesker.

Vores katte møder os ved døren, når vi kommer hjem, følger os rundt i lejligheden som små hvalpe og udnytter enhver chance for at komme i vores skød eller ved vores side.
Kort efter registretet vi vores Stamnavn DK Wonderworld i FiFe.

Vores drøm er at opdrætte sunde, raske og smukke katte med et fantatisk temperament. Vi vil altid arbejde på at finde den kat, som passer til netop jeres famile.
I vores katteri er det meget vigtigt at kattene er sunde og raske. Derfor bliver alle vores indkøbte avlskatte testet for de to genetiske sygdomme som findes indenfor Ragdoll racen. Vi DNA tester ALLE vores avlskatte inden de indgår i vores opdræt.

Kathrine har deltaget i de 4 moduler og bestået Felis Danica’s Diplomopdrætter uddannelse, hvor hun i år 2019 bestod uddannelsen.

Vi er medlem af JYRAK, Ragdollklubben og Scandinavian Ragdoll Club.