Lidt om os

DK Wonderworld er et lille og kærligt stueopdræt af Ragdoll racen,

Du finder os i en lille by Hals, øst for Aalborg i Nordjylland, her bor vi med vores dejlige Ragdolls.

Ragdoll racen er vores fælles passion, hvor vi begge engagere os i vores katte og opdræt. Vores katte lever som en del af vores familien og er meget elskede. Katte har altid haft en stor betydning for os, og drømme om at få en ragdoll har eksisterede i lang tid. I 2018 blev det endeligt en realitet, som vi aldrig har fortrudt.

Vi blev hurtigt forelsket i racen. Da ragdolls er rolige, elskelige og kærlige katte, og de elsker deres mennesker. Vores katte møder os ved døren, når vi kommer hjem, følger os rundt i lejligheden som små hvalpe og griber enhver chance for at komme i vores skød eller ved vores sider. Lidt klodsede og ekstremt kælen, det er de.

Kort efter registretet vi vores Stamnavn DK Wonderworld i FiFe og vores drøm er nu alve sunde,raske og smukke katte med et fantatisk temerament,  Hvor vi altid vil arbejde på at finde den kat, som passer til netop jeres famile.

I vores katteri er det meget vigtigt at kattene er sunde og raske. Derfor bliver alle vores indkøbte avlskatte testet for de to genetiske sygdomme som findes indenfor Ragdoll racen. Vi DNA tester for HCM og PKD på Langford Vets laboratorium.

Kathrine har deltaget i de 4 moduler og bestået Felis Danica’s Diplomopdrætter uddannelse.

Vi vil gerne sende en stor tak til Susanne og Jesper fra DK*Fjordbækken for at have hjulpet os med mange af de praktiske ting i vores opstart. Deres åbenhed har lært os så meget.

Vi er medlem af DARAK , Ragdollklubben og Scandinavian Ragdoll Club

DanishEnglish